Verkopen

U wilt uw pand verkopen. Waarom genoegen nemen met minder (service)! Bert Stadman Makelaardij al ruim 20 jaar een stabiele en succesvolle factor. Waarom? Wij onderscheiden ons!

Landelijk/luxe wonen

Met de wetenschap dat je geen tweede kans krijgt om een eerste indruk te maken worden de door ons aangeboden panden gefotografeerd door een professionele fotograaf. Deze foto’s komt u tegen in onze fraaie brochures, op www.funda.nl, en natuurlijk op onze site www.bertstadman.nl

Aandacht

Voor uw woonwensen en uw woning. Wij lichten onze begeleiding graag toe in een persoonlijk gesprek. Deze kennismaking  is kosteloos en vrijblijvend. Op basis van de eerste indruk van uw woonwensen en uw woning onderzoeken wij de mogelijkheden voor de verkoopstrategie.

Nadrukkelijk

We zijn nadrukkelijk uw makelaar. We gaan voor 100% voor de belangen van onze opdrachtgever. Dit betekent niet dat we onze opdrachtgevers naar de mond praten. Vanuit onze ervaring en marktkennis geven we een eerlijk en opmaat gesneden advies.

Doelgroep

Wij staan bekend als de makelaar van de mooie landelijke panden. Wij kennen de doelgroep van uw woning en brengen zoekers uit ons netwerk als eerste op de hoogte van het te koop staan van uw woning. Vanuit het kantoor in Oosterhesselen richt Bert Stadman Makelaardij zich met name op het wonen in de Drentse plattelandsdorpen. Daarbij bemiddelen wij zowel in de verkoop van woonboerderijen, landhuizen, luxe villa’s als vrijstaande eengezinshuizen of twee onder één kappers, waaronder woningen voor starters.

Leven op het Land

Door te segmenteren geven wij uw woning de aandacht die het verdient.
Uw potentiële koper weet op onze site direct waar hij/zij zijn moet.

IJzersterk in onderhandelen

Professioneel onderhandelen is onze specialiteit. Mede door onze kwaliteit in het bepalen van de marktwaarde van uw woning mag u rekenen op een optimaal resultaat.

Klant

Onze klant  staat centraal. Ons doel is om u alle zorg uit handen te nemen en om uiteindelijk een zo goed mogelijk resultaat voor u te realiseren. Uiteraard staan wij ook na de transactie tot uw beschikking.

Wij maken graag een afspraak zodat wij u volledig kunnen informeren over ons plan van aanpak om uw huis te verkopen.

Neem contact op