Stille verkoop

Onze website staat vol met prachtige woningen en toch bestaat de kans dat u hier uw droomhuis nog niet tussen gevonden heeft. Er zijn verkopers die geen volledige presentatie van hun woning op internet en in de etalage wensen. Hier zitten regelmatig zeer bijzonder woningen tussen die ook een bijzondere aanpak nodig hebben.

Bent u benieuwd of wij uw droomhuis in de stille verkoop hebben? Klik dan op de link onderaan deze pagina. Hier vindt u een presentatie van de woningen waarvan de verkopers hebben aangegeven alleen via onze site hun woning te willen presenteren.
Daarnaast hebben wij nog een aantal woningen in portefeuille die niet gepresenteerd worden. Met deze verkopers is afgesproken dat wanneer het huis past in het zoekprofiel van een mogelijke koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding. Er is een kans dat ook uw ideale huis wel te koop staat maar niet bekend is. Neem voor deze woningen contact met ons op via mail: info@bertstadman.nl of telefoon: 0524-581111.